Til toppen

Innholdsfortegnelse:

Forside Helse og velferd Frisklivssentralen Kursoversikt

Kursoversikt

Frisklivssentralen tilbyr ulike kurs innen fagfeltene psykisk helse og ernæring. Kursene blir satt opp med jevne mellomrom.

Interessert i et av kursene? Legg igjen din kontaktinformasjon i Frisklivsresepten som står under hvert kurs, så tar vi kontakt med deg for en prat. Aktuelle kurs blir også lagt ut på Våler kommune og Frisklivssentralens facebook-sider. Alle kurs gjennom Frisklivssentralen er gratis for innbyggere i Våler kommune.

Hverdagsglede

Dette er kurset for deg som ønsker deg dine 5-om dagen for glede i hverdagen! Konseptet bak kurset tar utgangspunkt i norsk og internasjonal forskning på livsmestring og folkehelse.

Nytt kurs høsten 2024!


LES MER OM HVERDAGSGLEDE OG MELD DIN INTERESSE

Kurs i belastningsmestring

Dette kurset er for deg som står i belastninger som du ønsker deg teknikker og metoder for å mestre. Vi tar opp aktuelle problemområder på generelt grunnlag. Kurset bygger på kognitiv sosial læringsteori.

Nytt kurs høsten 2024!


LES MER OM KURS I BELASTNINGSMESTRING OG MELD DIN INTERESSE HER

Mestring av kronisk fatigue

Fatigue kan oppstå etter sykdom, skade eller ved for stor belastning over tid. På dette kurset jobber vi med teknikker for å mestre dette. Emner på kurset er utmattelse og hjernetåke, psykologisk styrketrening og mestring, kosthold, energiøkonomisering og hverdagsglede.

Nytt kurs høsten 2024!

Les mer om kurset og meld din interesse ->

LES MER OM KURS I MESTRING AV KRONISK FATIGUE OG MELD DIN INTERESSE

Sov godt kurs

«SOV GODT» er basert på kognitiv terapi, og at man ved relativt enkle metoder og verktøy kan oppnå en bedre søvnhygiene uten medikamenter. Kurset passer for deg med insomni eller lettere grader av søvnvansker.

LES MER OM SOV-GODT KURSET OG MELD DIN INTERESSE