Forside Aktuelt Mestring av kronisk fatigue

Mestring av kronisk fatigue

Oppdatert: 15.07.24

Mestring av kronisk fatigue er et kurs for deg som opplever en følelse av utmattelse og mangel på energi etter sykdom eller medisinsk behandling.

Nytt kurs i mestring av fatigue starter

torsdag 10. oktober kl. 13.00-15.00

Kurset går over åtte uker og består av samlinger med temaer som utmattelse og hjernetåke, psykologisk styrketrening og mestring, kosthold, energiøkonomisering og hverdagsglede. Samlingene er delt i temastund og avspenning, yoga eller tur i naturen.

I tillegg har man tilgang til styrketrening, yoga eller annen fysisk aktivitet i kursperioden.

Kurset varer i ca 2 timer hver gang og er gratis for voksne innbyggere i Våler kommune.

Kurslokalene er Åpen barnehage (samme inngang som Våler helsestasjon), Bergskrenten 12, Våler.

Er du interessert i å melde deg på eller ta en prat med oss, send inn Frisklivsresepten, så tar vi kontakt med deg

FRISKLIVSRESEPT (NY FANE)