Forside Aktuelt Sykkelritt gjennom Våler torsdag den 11. august - Tour of Scandinavia 2022

Sykkelritt gjennom Våler torsdag den 11. august - Tour of Scandinavia 2022

Oppdatert: 09.08.22

Vi varsler herved om at førstkommende torsdag, den 11. august, vil sykkelrittet Tour of Scandinavia gå igjennom Våler kommune.

Sykkelrittet starter kl. 14.55 i Kanalparken i Moss, og vil gå via Tigerplassen, Kambo, Vestby, Tegnebyholtet, Vollengen, Torsheim, Kirkebygda, Svinndal før rittet fortsetter mot mål i Sarpsborg. Forventet ankomstid i Sarpsborg er ca kl. 18.00.

Sykkelrittet forventes å passere Torsheim ca kl. 15.29, Kirkebygda ca kl. 15.31 og i Svinndal ca kl. 15.49.

Stengte veier: et sykkelritt av denne størrelse har krav om at veien skal være stengt når sykkelkortesen kommer. I Moss vil veier være stengt i en liten periode og i Våler er skilt og nødvendige sperringer er satt ut for å marker sykkelrittet. Av sikkerhetsmessige grunner vil veien som benyttes være stengt mot syklistene i perioden sykkelrittet foregår, medgående trafikk vil kunne gå frem til bil med rødt flagg ankommer.

Publikum oppfordres til å møte opp langs sykkeltraseen for å heie fram verdens beste damesyklister når de starter sykkelrittets tredje etappe fra Kanalparken i Moss til Korsgata i Sarpsborg. Sykkelrittet Tour of Scandinavia blir sent på TV i hele verden.

Mer informasjon om sykkelrittet finner du her:
ToSc, stage 3, 2022: Moss - Sarpsborg 11.AUG 2022 - Bikemaster.no
ToN: Steder: ToSc, stage 3, 2022: Moss - Sarpsborg, raceID: 694 - av Bikemaster.no (IKKE PÅLOGGET)

INFORMASJON OM TRAFIKK OG STENGTE VEIER, TORSDAG 11.08.22
INFORMASJON OG NYHETER OM TOUR OF SCANDINAVIA