Til toppen

Innholdsfortegnelse:

Forside Helse og velferd Frisklivssentralen Ernæring

Ernæring

Frisklivssentralen tilbyr ernæringsrådgivning

I Frisklivsentralen tilbyr vi ernæringsrådgivning. Ved oppstart av Frisklivs resepten går vi gjennom en generell kartlegging hvor blant annet matvaner er et viktig tema. Du har mulighet til en samtale om ernæring om det er behov for dette. Her kan du få råd om kosthold ved allergier og intoleranser, diabetes, vektreduksjon, vektøkning, gravide/ammende eller for deg som trener . Vi veileder deg som har lyst til å spise litt sunnere og få mer kunnskap om hvilke ernæringsbehov du har.

BRA MAT KURS

Kurset er utarbeidet av Helsedirektoratet.

Om Kurset:
«BRA MAT» passer for deg som ønsker generell undervisning i ernæring. Kurset er basert på rådene fra Verdens Helseorganisasjon, og tar utgangspunkt i sunn og god hverdagskost.

Hvordan:
Kurset går over 5 samlinger à 2 timer. Kurset består av undervisning, erfaringsdeling, praktiske øvelser og hjemmeoppgaver.

Hvor:
Sted kan variere - mer informasjon ved påmelding/kontakt med Frisklivssentralen

Betaling:
Kurset er gratis.

Påmelding:
For å delta på kurset må du først fylle ut og sende inn vår Frisklivsresept.

SKJEMA: FRISKLIVSRESEPT (PDF)

Du vil få tilbud om en samtale med en av våre fagpersoner hvor vi sammen finner ut hvilke tilbud som kan være aktuelle for deg. I noen tilfeller vil det kunne være venteliste på kursene våre, og i noen tilfeller vil det kunne være andre tilbud eller annen oppfølging som passer bedre.

LITT LETTERE

«LITT LETTERE» er for deg med fokus på vektnedgang. Denne gruppen møtes månedlig og tar opp temaer som smarte matvalg, fysisk aktivitet, sunn snaks, matglede og motivasjon.

KOM I GANG - kurs

Ernæring er et av temaene i kursrekken «KOM I GANG» som vi jevnlig holder. Her får man en liten smakebit på noen av verktøyene og metodene som vi går grundigere gjennom på «Bra Mat» kurset.

For mer informasjon om kurset følg linken under ->

ARTIKKEL OM "KOM-I-GANG" KURS