Forside Aktuelt Gratis klima- og energirådgivning til boligeiere

Gratis klima- og energirådgivning til boligeiere

Oppdatert: 03.10.22

Vi er inne i en tid med vedvarende høye strømpriser, dermed er viktigere enn noen gang med energibesparende tiltak i egen bolig.

Våler kommune tilbyr i samarbeid med Viken fylkeskommune gratis klima- og energirådgivning til boligeiere ut 2022.

Ønsker du tips til hvordan redusere energibruken i hverdagen, eller går med planer om å rehabilitere, kan du få digital befaring med en energirådgiver.

Tilbudet er begrenset, så her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

BESTILL GRATIS RÅDGIVNINGSTIME HER

Gjennomføring av digital befaring med energirådgiver

Etter boligeieren har bestilt rådgivningstime på linken over, tar energirådgiveren kontakt til avtalt tid.
Rådgivningstimen gjennomføres ofte på Teams, Facetime eller Google duo.

Målet er at objektive energirådgivere hjelper deg med å finne de beste energitiltakene, tilpasset din bolig og økonomi.
Informasjon fra boligeier og data fra Energiportalen danner grunnlaget for samtalen.

Rådgivningstjenesten er gratis for boligeier og helt uforpliktende.