Forside Aktuelt Vi ønsker oss bidragsytere fra innbyggerne!

Vi ønsker oss bidragsytere fra innbyggerne!

Oppdatert: 02.08.18

Brenner du for et spesielt tema for Våler kommune - da har du sjansen til å få lagt det frem for både politikere, administrasjonen og andre innbyggere!

I forbindelse med framtidskafeen som arrangeres i august vil vi invitere inntil fire interesserte deltagere til å holde et kort innlegg på ca. 4-5 minutter hver. Dette for å høre deres tanker og idèer om utviklingen fram mot morgendagens Vålersamfunn. Temaet for innlegget er  «Mitt utviklingsforslag» og innleggene som meldes inn vil samordnes i planleggingen fram mot møtet slik at vi får belyst flere temaer.

Ønsker du å melde din interesse for å holde et slikt innlegg, send en mail til rådmann petter.haugen@valer-of.kommune.no der du oppgir forslag til tema og ditt navn. 

Rammene for innlegget er at det skal handle om utvikling av Våler kommune, og gjerne med referanse til Vålers visjon. Eksempel tenkesett: Hvordan kan vi skape mer med den kunnskapen vi har tilsammen; innbyggere, frivillige, næringsliv og andre - i Våler og Østfold/Viken? Hvordan kan vi komme sammen i enda mer effektive nettverk? Hvordan kan vi samarbeide? 

Endelig bekreftelse på hvem som kan holde innlegg konkluderes senest en uke før møtet.