Forside Aktuelt Koronavaksinering i Våler kommune

Koronavaksinering i Våler kommune

Oppdatert: 09.05.22

Samarbeid med Moss kommune

Vi samarbeider med Moss kommune om vaksinering mot koronavirus.

Vaksineringen foregår på Solli Skole i Moss, Øreåsveien 11, 1528 Moss, og er åpen på torsdager 08.30-14.30 for både drop-in og oppsatte timer.

Dose 4 til alle 80 år og eldre

Hvis du er 80 år eller eldre, tilbys du nå en 4. dose vaksine. Det må ha gått 4 måneder siden dose 3, og du må ha fylt 80 år. Du kan både sette deg opp på time og komme på drop-in.

Intervall

Det må ha gått minst 20 uker mellom dose 2 og oppfriskningsdosen, egne regler for de med alvorlig svekket immunforsvar.

Har du gjennomgått covid-19, bør du vente minst 3 måneder før du tar ny vaksinedose.

For mer informasjon, les her:

VAKSINERING I MOSS OG VÅLER
HELSENORGE.NO
Vaccine 5873170 1920
Sars Cov 2 5090264 1920

Kan jeg ha med en ledsager?

Vi ser helst at du kommer alene, men om du må ha med en ledsager er det selvfølgelig i orden. Dere trenger ingen dokumentasjon på det, men husk at den som skal vaksineres må ha med seg legitimasjon.

Ta kontakt med oss dersom du ikke har mulighet til å komme deg hit på egen hånd, så ser vi på alternativer sammen.

Viktig informasjon

• Følg skiltene for Vaksinesenter.

• Det er ønskelig at du tar med legitimasjon.

• For å unngå at for mange samler seg i lokalet, møt opp presis til tiden du har fått for vaksineringen. Hvis du er tidlig ute, ber vi deg vente i bilen til det tidspunktet du har fått time.

VAKSINETELEFON: 404 02 037
Vaccination 5884515 1920

Koronavaksine og vaksinasjon er gratis.

Vaksinen er gratis og er frivillig å ta. Koronavaksinasjon er en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, og kommunene skal tilby innbyggerne vaksinasjon.

Det er viktig at befolkningen er klar over at useriøre aktører kan utnytte situasjonen og tilby vaksiner mot betaling. Det er kun kommunene som får tildelt vaksine og kan tilby innbyggerne vaksinasjon.

Vaccination 5868322 1920
Takk8