Forside Aktuelt Konsert og kunnskap - Middelalderen i Våler kirke

Konsert og kunnskap - Middelalderen i Våler kirke

Oppdatert: 10.10.19

19.oktober klokken 14:00 inviterer Østfold fylkeskommune til konsert og foredrag i Våler kirke.

Middelalder

19.oktober, klokken 14:00 i Våler kirke

19.oktober, klokken 14:00 inviterer Østfold fylkeskommune til konsert og foredrag i Våler kirke. Her vil du høre vakker musikk med middelalderen som tema, og spennende historie om kirken og livet i middelalderen.

De 16 middelalderkirkene i Østfold er unike kulturminner i dagens landskap. De er levende vitner etter en svært annerledes tid, som fortsatt er i bruk og til glede i dag.

Sunniva Berg

Musikk ved Sunniva Berg

Musikk ved Sunniva Berg

Sunniva er utdannet klassisk sanger, men har med årene beveget seg mer over i grenseland mellom folkemusikk og jazz. Særlig folkemusikken fra Østfold har fanget Sunnivas interesse. Sunniva er en svært allsidig musiker som trakterer både vokal og flere ulike instrumenter med utstråling og formidlingsevne.

Silje

Foredrag ved arkeolog Silje Haugsten Ellefsen

Foredrag ved arkeolog.

Silje Haugsten Ellefsen jobber hos fylkeskonservatoren i Østfold fylkeskommune, med prosjektet "Middelalderen i Østfold - kirkesteder og pilegrimsleder". Silje har tidligere jobbet som formidler og guide ved Kulturhistorisk museum, Vikingskipshuset og i Østfoldmuseene.

Arrangementet er gratis

og varer i ca. 1 time.

Vel møtt!

Skal du noe annet den dagen? Fortvil ikke! Vi holder tilsvarende middelalderkvelder i flere andre kirker i Østfold. Se full oversikt:

ØSTFOLD FYLKESKOMMUNE