Forside Aktuelt Gapahuk og ildsjeler

Gapahuk og ildsjeler

Oppdatert: 04.10.18

En gruppe med ildsjeler i Augerød barnehage, ledet an av Johan Ehrlund, har denne uken ferdigstilt en fantastisk gapahuk. Gapahuken har vært svært etterlengtet av både barn og ansatte. 

Johan Ehrlund forteller hvordan det hele startet: -På et FAU-møte i fjor meldte jeg meg frivillig til å bygge en permanent gapahuk til barna i barnehagen. Den de hadde fungerte ikke, da den ofte ble flyttet rundt og vær og vind også gjorde sitt til at den ble "rasert".

Noe av drivkraften ved denne dugnaden var at barna skal kunne ha et ordentlig sted å gå på tur til å ha et sted hvor de også kunne bruke på fritiden sammen med familie og venner. Tilbakemeldingene fra folk i området under byggeperioden har vært veldig positive og mange ser frem til å gå på tur med barn/barnebarn.

Personer som har bidratt inn i prosjektet er folk som har både drivkraft og vilje til å få ting gjort, samtidig som vi har hatt det moro.   

Stort takk til Anders Enderød som assisterte meg under store deler av prosjektet.

Også takk til: Espen Lauritsen, Ole Voldengen, Audun Hammersborg Hansen, Steinar Enderød, FAU Augerød, Augerød vel, Protan Tak, XL-bygg (avd. Torp), avslutter Ehrlund.

 

Anders Johan Og Audun

Anders Enderød, Johan Ehrlund, Audun Hammersborg Hansen

Gapahuk Nord
Gapahuk Syd