Forside Aktuelt Fysioterapeut

Fysioterapeut

Oppdatert: 25.08.20

Hans-Ove Vinje er tildelt 50% hjemmel for å drive privat praksis som fysioterapeut ved Våler fysioterapi med ansvar for behandling av barn og unge i kommunen.

Hans Ove Fysioterapeut

Hans-Ove Vinje

Hans-Ove Sørensen Vinje

Hans-Ove Sørensen Vinje er tildelt 50% hjemmel for å drive privat praksis som fysioterapeut ved Våler fysioterapi med ansvar for behandling av barn og unge i kommunen. Han tar over etter Lau Jacobsen som slutter 30.4.2020


Hans-Ove Sørensen Vinje er en familiefar på 35 år med kone og to jenter på 8 og 9 år. Han vokste opp i Oslo, men har de siste 11 årene bodd i Halden.


I 2010 ble var Hans-Ove Sørensen Vinje ferdig utdannet fysioterapeut på Høyskolen i Oslo og jobbet på Manuellterapiklinikken i 7 år før han startet i Halden kommune. Begge steder har han jobbet aller mest med barn. Hans-Ove Sørensen Vinje har alltid vært veldig glad i jobbe med barn. Fokuset når han jobber med barn er å få dem til å føle mestring og glede i aktivitetene. Det er viktig at de trives og har det gøy. Hans-Ove Sørensen Vinje synes det er spennende å jobbe med den sosiale biten sammen med det fysiske og ser veldig frem til å begynne å jobbe i Våler kommune.